RECENSIES VAN KINDEREN EN OUDERS


"Birgit is een hele lieve vrouw die mij het gevoel geeft dat ik het goed doe. Als ik bij haar ben en rekenwerkjes moet doen voelt het niet alsof ik hard aan het werk ben, ze maakt het rekenwerk leuk. Sinds ik van Birgit extra les krijg voel ik me veel zekerder over wat ik kan en heb ik minder bevestiging nodig van de juf, ik weet dat ik het zelf ook kan. Naar Birgit gaan is nooit een opgave".

Pepijn (8 Jaar)

Birgit is al een aantal jaren een onmisbaar 'teamlid' in de begeleiding van onze dochter. Onze dochter gaat met plezier naar haar toe. Haar betrokkenheid, persoonlijke aandacht en deskundigheid zijn heel waardevol. Ik heb veel respect voor de manier waarop Birgit zich blijft ontwikkelen in haar vak. Als ouder weet ik daardoor dat haar kennis up to date is en dat ze kan putten uit veel verschillende instrumenten en aanpakken. Maatwerk gegerandeerd!


Ik vind dat Birgit super leuk les geeft en ze is heel aardig. Ook doen we hele toffe dingen, bij het lezen bijvoorbeeld maakt ze een opname en dan kan ik horen hoe snel ik lees en of ik foutjes maak. Als je er over denkt om op les te gaan bij Birgit zou ik zeggen: Vooral doen!

Tjalke (9 jaar)